Horeca kaarsen in de regio Utrecht bestel je bij Horecakaarsendirect.nl

Bij Horecakaarsendirect doen we er alles aan om ons assortiment zo veelzijdig mogelijk te houden. Iedere horecaondernemer is op zoek naar andere kaarsen. Daarom hebben we een groot aanbod: van klassieke theelichten tot populaire refills en van sfeervolle buitenkaarsen voor het terras tot mooie kaarsenhouders. Eén ding hebben al onze kaarsen gemeen: ze zijn trendy en van topkwaliteit.

Sfeervolle kaarsen zijn onmisbaar voor uw restaurant, hotel, café of kroeg. Overal waar je kijkt branden ’s avonds gezellige, mooie kwaliteitskaarsen. Horecaondernemers zijn dan ook grootverbruikers van deze verlichting. Wij van Horecakaarsendirect.nl zijn een groothandel in sfeervolle kaarsen. Deze kaarsen zorgen voor een dat bezoekers zich prettig voelen in uw horecagelegenheid.

Bij bestellingen boven €100,- verzending binnen Nederland heb je gratis verzending. Alles wat je bij ons bestelt kan veilig betaald worden via onze webshop. Wij leveren uw horeca kaarsen snel in de regio Utrecht.

Waarom kiezen voor een groothandel in kaarsen voor de horeca?

Bij Horecakaarsendirect.nl weten we dat kaarsen overal verkrijgbaar zijn. Toch zijn er verschillende voordelen aan het bestellen bij een online kaarsengroothandel.

Als groothandel in kaarsen is Horecakaarsendirect er speciaal voor horecaondernemers met oog voor sfeer. Iedere horecaondernemer die een sfeervolle ambiance wil creëren voor zijn of haar gasten kan de perfecte kaars vinden in deze webshop! Bij Horecakaarsendirect weten we ook dat ondernemers geen zin hebben om lang te wachten op hun bestelling en meer moeten betalen dan nodig is. Daarom zorgen we er altijd voor dat onze kaarsen voor de beste prijs aangeboden worden. Bovendien worden bestellingen direct uit voorraad geleverd. Iedere bestelling wordt binnen 24 uur verzonden.

Bekijk onze productenHier ziet u de kaars producten van horecakaarsendirect.nl. Refills, Combilights, Tulip light, Lowboy, dinerkaarsen, kaarshouders, stompkaarsen en theelichten. Goedkope producten van degelijk kwaliteit die makkelijk door u te bestellen zijn.

Refill / navulkaars lights kaars

Navulkaarsen

Combilight refill horeca kaars rood

Combilights Horeca kaars

Tuliplights kaarshouder-horecakaarsen (3)

Tulip lights

Lowboyglas-horecakaars

Diversen

Horecakaars Lowboy D'lights

Lowboy

Stijlvolle kistkaars, dinerkaars

Dinerkaarsen

Tuliplights kaarshouder-horecakaarsen (3)

Kaarsenhouders

Stompkaars horeca

Stompkaars

Theelicht-horecakaarse

Theelichten

LAGE PRIJZEN

Door eigen import lage prijzen.

SNELLE LEVERING

Wij bezorgen uw horeca kaarsen snel.

HOGE KWALITEIT

Onze horeca kaarsen zijn van hoge kwaliteit.