Horeca kaarsen

Hier ziet u de kaars producten van horecakaarsendirect.nl.

Refills, Combilights, Tulip light, Lowboy, dinerkaarsen, kaarshouders, stompkaarsen en theelichten.

Goedkope producten van degelijk kwaliteit die makkelijk door u te bestellen zijn.

Refill

Navulkaarsen

Tuliplight refill horecakaars

De refill lights / navul kaarsen van Horecakaarsendirect.nl zijn een uitkomst voor de horeca. De refill is te gebruiken in alle (glazen) kaarshouders met een gangbaar formaat. U creëert in een handomdraai de sfeer die past bij uw zaak.

Combilights

Horeca kaars goedkoop online

Het Combi-light bestaat uit een glazen transparante houder en een vulling in glas. De vullingen, al of niet in kleur, worden afgevuld met een combinatie van plantaardige grondstof en traditionele paraffine.

Tulip light

Horeca kaars Tulip lights goedkoop

De Tulip light bestaat uit een glazen transparante of gekleurde houder en een vulling in kunststof. De vulling geeft een mooie rustige vlam en brandt maar liefst 50 uur. De vullingen zijn vervaardigd van een speciale mix van grondstoffen waardoor deze een brandduur hebben van maar liefst 50 uur.

Lowboy

D'light

Horecakaars Lowboy D'lights

Creëer sfeer met deze kaars in een vrolijk lowboy glas. Voor als je graag buiten zit, of om om een sfeervol plekje te creëren. Deze kaars is uitstekend te gebruiken in de horeca. Met deze kaars in lowboy glas geniet lang van gezellig kaarslicht. De kaars is niet alleen sfeervol, het is ook nog eens een decoratieve toevoeging.

Dinerkaars

Ivoor

Horeca diner kaars ivoor

Deze ivoren dinerkaarsen zijn de meest populaire tafelkaarsen om op tafel te zetten tijdens een sfeervol diner. Met deze kaarsen geniet u van kwaliteit en de mooie rechte vorm van de kaars geeft stijl aan de eettafel. Diner-kaarsen branden het beste op een rustige plek waar de vlam stabiel kan branden. Het is een stijlvolle kaars die een rustige vlam geeft.

Houders

Horeca kaars houders goedkoop

Op zoek naar een kaarsen en kaarshouders? Koop ze hier bij horecakaarsendirect.nl.
Snel in huis! Vanaf € 100,- gratis binnen Nederland verzonden.

Stompkaars

Horeca stompkaars

Stompkaarsen zijn ideale sfeermakers voor in de horeca. De brede diameter zorgt samen met het flikkerende vlammetje voor een prachtige eenheid. Stompkaarsen zorgen voor een romantische en gezellige sfeer en doet mensen automatisch denken aan vervlogen tijden toen kaarsen nog de enige vorm van licht waren.

Theelichten

Theelicht-horecakaarse

De theelichten zijn van goede kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Verpakt in een doos van 700 stuks. De theelichten zijn verkrijgbaar in verschillende maten.